A kis SPAR-okban is vásárolható a Sport plusz!

Lapunk jelentős mértékben megnövekedő, s különösen a júliusi fogyása következtében a Sport plusz ezentúl - a nagyáruházak, a benzinkutak, az újságárusok és a Lapterjesztő Zrt. árus helyei (Inmedio, Relay) mellett kikerül a SPAR 170 négyzetméternél kisebb boltjaiba is. Aki járatos a szakmában, az tudja, hogy ez mit jelent. Több mint kétszáz olyan kis boltról van szó, amelyekben korlátozottak a helyek és hatalmas a tülekedés azért, hogy egy lapot ott is árusítsanak. Köszönjük is a lehetőséget és arra biztatjuk azokat az olvasóinkat, akik egykoron itt vásároltak, de azután távolabbi újságárusító helyekre kényszerültek, hogy ismét keressék fel ezeket a boltokat, ha lapunkat meg kívánják venni. Mindezt azért is kérjük, mert ebben a hatalmas versenyben produkálnunk is kell, ha a Sparokban nem megfelelő a fogyás, három hónap múlva kikerülhetünk onnan. Kérjük tehát olvasóinkat, hogy ez ügyben is támogassanak minket! A szerk.
A SPORT PLUSZ DIGITÁLISAN OLCSÓBB!

Kedves Olvasóink! A Sport plusz immár egy ideje digitálisan is elérhető, az interneten megvásárolható, előfizethető. Méghozzá a nyomtatott lapunknál KEDVEZŐBB ÁRON!
Kedves Olvasóink!

Lapunk hivatalos honlapja, a www.sportplusz.hu és Facebook oldala kizárólag a csütörtökönként nyomtatásban megjelenő Sport plusz beharangozására szolgál, ezért a két webes felület főoldalán csak az aktuális címlapunkat közöljük.
E HETI CÍMLAPUNKON

A Sport plusz Facebook-oldala

Kattintson, hogy még többet megtudjon lapunkról - Facebook-profilunkon!

 
A szeptember 12-én, csütörtökön megjelenő SPORT PLUSZ legfrissebb számából


 

Bejelentkezés
regisztráció
elfelejtett jelszó